NIKOTINABSTINENS – VAD DU KAN VÄNTA DIG

Woman looking tired

Att sluta röka kan vara ett skrämmande beslut, men om du vet vad som väntar kan du förbereda dig och känna kontroll. Vi finns här för dig.

Cigarettbegär

När du slutar röka kan du uppleva ett begär efter cigaretter, och vi förstår att det kan vara svårt att vara stark när röksuget slår till! Den goda nyheten är att ju längre du håller dig rökfri desto längre blir det mellan dessa begär.

Det finns några saker du kan göra för att övervinna röksuget:

1. Lindra begäret med en produkt från Nicorette®. Om röksuget slår till när du är ute på stan och umgås med vänner kan du prova våra flexibla produktformat: NICORETTE® Tuggummi, NICORETTE® Sugtablett eller NICORETTE® Munspray.

2. Läs våra bästa tips för hur du övervinner nikotinbegäret och hanterar röksuget när det slår till.

Andra abstinensbesvär

Du kan uppleva andra nikotinabstinensbesvär som ångest, frustration och dåligt humör. Ta det lugnt, dessa symtom är helt normala när du har slutat röka och de kommer att minska med tiden! Dessa känslor brukar vara som värst just den första veckan, så försök ta dig igenom den tuffa veckan.

Nikotinläkemedel som Nicorette® kan lindra abstinensbesvären så att du kan fokusera på annat. Hitta rätt produkt för dig.