Är du redo att sluta röka helt?

Är du redo att sluta röka helt?

 

Att sluta röka är något av det mest fantastiska du kan göra, enligt oss, men vi vet att det också kan vara bland det svåraste. Vi finns här för dig.

Hälsofördelarna med ett rökfritt liv märks redan från dag ett. Det finns många fördelar med att sluta röka helt, som du kommer att märka: redan efter två dagar börjar smaksinnet förbättras och efter tre dagar får du troligen mer energi. Ett totalt rökstopp kommer dock att testa din viljestyrka till max, och det är därför vi finns här för dig!

Kom snabbt igång genom att delta i NICORETTE® första veckans utmaning.

Om du klarar att hålla dig rökfri den första veckan har du nio gånger större chans att lyckas sluta för gott. Oavsett användningen av nikotinläkemedel eller inte.

Anta första veckans utmaning

Få praktiska tips för att övervinna röksuget

Att sluta röka är tufft, och det är helt normalt att känna sig irriterad och frustrerad, särskilt i början. Oroa dig inte – nikotinläkemedlen från NICORETTE® kan hjälpa dig hantera abstinensbesvären.

Förutom att hantera röksuget och abstinensbesvären med NICORETTE® bör du ta reda på vilka situationer som utlöser begäret hos dig, så att du kan undvika dessa eller se till att vara förberedd när röksuget slår till.

Ta reda på hur du övervinner röksuget

Hitta rätt produkt för dig

Besvara några snabba frågor för att hitta den produkt som kan passa dig bäst.

Vill du sluta röka gradvis?

Vill du sluta röka gradvis?

Se hur du kan bryta ned rökstoppet i hanterbara bitar. Du kan minska antalet cigaretter samtidigt som du hanterar röksuget och abstinensbesvären med NICORETTE® tuggummi, NICORETTE® sugtablett eller NICORETTE® inhalator.