Hej! Funderar du på att sluta röka?
Klicka här för att hitta rätt produkt för just dig.
start
Hitta rätt produkt
från Nicorette®
close

Hej! Att sluta röka är inte enkelt. Vi vill därför hjälpa dig att hitta en produkt som kan passa dig och öka dina chanser att sluta röka. Vänligen svara på nedan frågor som baseras på Fagerströms test för att avgöra ditt nikotinberoende och vilken produkt som passar din livsstil och preferens bäst.
Nu börjar vi!

Question1

Hur lång tid efter uppvaknandet röker du dagens första cigarett?

Question2

Har du svårt att låta bli att röka i situationer där rökning ej är tillåten?

Question3

Vilken cigarett har du svårast att avstå ifrån?

Question4

Hur många cigaretter röker du per dag?

Question5

Röker du mer på morgonen än under resten av dygnet?

Question6

Röker du när du är sjuk eller sängliggande?

Question7

Förutom lindring av röksug, vad är den viktigaste egenskapen hos en produkt som kan hjälpa dig sluta för gott? ​Jag vill ha en produkt som…

Är du redo att sluta röka helt?

Är du redo att sluta röka helt?

 

Att sluta röka är något av det mest fantastiska du kan göra, enligt oss, men vi vet att det också kan vara bland det svåraste. Vi finns här för dig.

Hälsofördelarna med ett rökfritt liv märks redan från dag ett. Det finns många fördelar med att sluta röka helt, som du kommer att märka: redan efter två dagar börjar smaksinnet förbättras och efter tre dagar får du troligen mer energi. Ett totalt rökstopp kommer dock att testa din viljestyrka till max, och det är därför vi finns här för dig!

Kom snabbt igång genom att delta i NICORETTE® första veckans utmaning.

Om du klarar att hålla dig rökfri den första veckan har du nio gånger större chans att lyckas sluta för gott. Oavsett användningen av nikotinläkemedel eller inte.

Anta första veckans utmaning

Få praktiska tips för att övervinna röksuget

Att sluta röka är tufft, och det är helt normalt att känna sig irriterad och frustrerad, särskilt i början. Oroa dig inte – nikotinläkemedlen från NICORETTE® kan hjälpa dig hantera abstinensbesvären.

Förutom att hantera röksuget och abstinensbesvären med NICORETTE® bör du ta reda på vilka situationer som utlöser begäret hos dig, så att du kan undvika dessa eller se till att vara förberedd när röksuget slår till.

Ta reda på hur du övervinner röksuget

Nicorette sugtablett, tuggummi och munspray

Hitta rätt produkt för dig

Besvara några snabba frågor för att hitta den produkt som kan passa dig bäst.

Vill du sluta röka gradvis?

Vill du sluta röka gradvis?

Se hur du kan bryta ned rökstoppet i hanterbara bitar. Du kan minska antalet cigaretter samtidigt som du hanterar röksuget och abstinensbesvären med NICORETTE® tuggummi, NICORETTE® sugtablett eller NICORETTE® inhalator.