NICORETTE®
 • Gör något fantastiskt - NICORETTE® kan hjälpa dig att sluta röka

  NICORETTE® Gör något fantastiskt

  • Det här är Fantastiskt
  • Vår TV-reklam

  Din svåraste utmaning...

  Bild på en man som tittar ut över en bergskedja - Gör något fantastiskt med NICORETTE®

  Vid det här laget har du insett att det inte är någon lätt utmaning du ställts inför. Men den här utmaningen vet vi att du klarar.

  Hur kan vi veta det? Vi på NICORETTE® har redan hjälpt miljontals rökare som du på deras ibland besvärliga väg mot rökfriheten, genom att hjälpa dem att hitta sin inre styrka och erbjuda vårt stöd i alla lägen.

  Du kan också upptäcka allt positivt som händer under din strävan att bli kvitt ditt rökberoende och som hjälper dig att genomföra något verkligt enastående.

  Sanningen om att sluta

  ...kan bli en av de största bedrifterna i ditt liv

  Bild på en kvinna som spelar tennis - Gör något fantastiskt med NICORETTE®

  När du har lyckats göra dig fri från ditt rökberoende kommer du att inse att det är en av de största bedrifterna i ditt liv.

  Vi på NICORETTE® vet att när du väl har lyckats sluta röka, kommer det att kännas som att du kan göra vad som helst. Med våra fackkunskaper och stödfunktioner, t.ex. iPhone-appen NICORETTE® Sluta röka, stöttar och inspirerar vi dig hela vägen fram. Kom, så gör vi den här resan tillsammans!

  Tuggummin, plåster, munspray och sugtabletter: med Nicorette hittar du rätt produkter för varje steg längs vägen mot ett rökfritt liv.

  Våra produkter