NICORETTE®
 • Villkor och bestämmelser för rabattkupongen

  1. abattkupongen på 20 kr kan endast användas som delbetalning på ditt nästa inköp av NICORETTE® Pepparmint sugtablett (”NICORETTE® Deltagande Produkt”).
  2. Endast en kupong kan användas per inköp och endast en kupong är tillgänglig per person.
  3. Detta erbjudande är beroende av tillgång och kan endast lösas in på deltagande försäljningsställen, vilka är: Coop, Hemköp, Willys, Shell/7-Eleven, City Gross, Matrebellerna, Direkten, Tempo, 7-Eleven och Pressbyrån (”Deltagande Återförsäljare”).
  4. Du måste skicka in ditt mobilnummer till oss för att kunna få din rabattkod. Ditt mobilnummer kommer att ges till Arrangörens tredjepartsbyrå som hanterar marknadsföringen på promotorns vägnar (”Byrån”). Arrangören och Byrån kommer endast att använda ditt mobilnummer för denna kampanj och sedan kommer ditt mobilnummer att raderas.
  5. Du kommer att få en unik kod via SMS. Ta med din mobil till en av de Deltagande Återförsäljarna och ge dem den unika koden när du betalar för din NICORETTE® Deltagande Produkt. Om din kod är giltig kommer den Deltagande Återförsäljaren att dra av 20 kr från priset på din Nicorette® Deltagande Produkt.
  6. Var vänlig och försök inte lösa in kupongen för inköp av någon annan produkt eller i någon annan butik.
  7. Om du skulle ha problem med att använda din kupongkod kontakta 08 503 385 00.
  8. Om du godkänner att vi skickar dig information via SMS kommer du att få en påminnelse via SMS till din mobiltelefon under kampanjen om du inte har använt din kupong.
  9. Arrangören förbehåller sig rätten att avsluta detta erbjudande när som helst. Om du besöker den här webbsidan efter att kampanjen har avslutats kommer du att bli informerad om att kupongerna inte längre är tillgängliga.
  10. Ogiltig om reproducerad, ändrad eller utgången.
  11. Kuponger får inte säljas, överföras eller auktioneras ut.
  12. Kupongen ska användas före 1 juni 2017.
  13. Kuponger är unika och spårbara - duplicering kommer att upptäckas.
  14. Så långt som lagen tillåter avsäger sig Arrangören allt ansvar till följd av användning av denna kupong.

  Arrangören är McNeil Sweden AB med huvudkontor I 169 04 Solna