NICORETTE®

NICORETTE® En fantastisk resa

Vi på NICORETTE® vet att det är svårt att sluta röka.  Det kan vara en omtumlande upplevelse med både upprymdhet och nedstämdhet, men det är något av det mest fantastiska som du kan göra.

Så vi bestämde oss för att följa några fantastiska personer på deras resa till ett rökfritt liv. Vi följer med dem på en resa som kulminerar med att de uppnår sina mål. Men de är inte ensamma, de har både en livsstilscoach och nära och kära som hjälper och stöder dem på vägen.

Följ med dem på deras fantastiska resa mot att sluta här.

De senaste videorna: Se resan hittills

 

Episod 1-

to be add

Episod 2-

to be add

Episod 3-

to be add

Möt de som slutar röka

Bild på Ulf som vill sluta röka. Ulf är en del av "NICORETTE® En fantastisk resa" och får hjälp av vår expert Frederic för att sluta röka. Följ hans resa här på NICORETTE®.

Ulf

Ålder: 52

Yrke: Lärare

Plats: Stockholm, Sverige

Om Ulf:

Ulf Hansson har rökt sedan han var tonåring och har alltid haft anledningar att inte sluta. Nu när han är motiverad av sina barn har Ulf bestämt sig för att 2015 kommer att vara året han når sitt mål att bli rökfri.. Han vill leva ett hälsosammare och lyckligare liv med sin familj och han är fast besluten att göra sina barn glada.
 

Möt coacherna

Bild på Frederic som arbetar som motiverande coach och som kommer hjälpa NICORETTE® och utvalda personer på deras fantastiska resa att sluta röka.

Fredric

Motivationscoach

Med en bakgrund inom beteendepsykologi är Fredric bra på att inspirera människor att komma över sina rädslor, vilket han anser är en av de största utmaningarna för en rökare som försöker sluta.  Fredric använder ofta innovativa metoder för att coacha och är angelägen om att förstå motivationen och problemen förknippade med att sluta röka.