NICORETTE®

NICORETTE® En fantastisk resa

Vi på NICORETTE® vet att det är svårt att sluta röka.  Det kan vara en omtumlande upplevelse med både upprymdhet och nedstämdhet, men det är något av det mest fantastiska som du kan göra.

Så vi bestämde oss för att följa några fantastiska personer på deras resa till ett rökfritt liv. Vi följer med dem på en resa som kulminerar med att de uppnår sina mål. Men de är inte ensamma, de har både en livsstilscoach och nära och kära som hjälper och stödjer dem på vägen.

Följ med dem på deras fantastiska resa mot att sluta här.

De senaste videorna: Se resan hittills

 

Episod 1-

to be add

Episod 2-

to be add

Episod 3-

to be add

Möt de som slutar röka

Camilla

Camilla

Ålder: 51

Om Camilla

Camilla har rökt cigaretter under de senaste 25 åren och efter att ha haft hälsoproblem har hon bestämt sig för att hon vill förbättra sin hälsa och sluta röka. Hon spelar golf ofta och gärna, är väldigt social och tror att hennes motivation kommer att hjälpa henne att nå målet att bli rökfri.

Möt coacherna

Bild på Frederic som arbetar som motiverande coach och som kommer hjälpa NICORETTE® och utvalda personer på deras fantastiska resa att sluta röka.

Fredric

Motivationscoach

Med en bakgrund inom beteendepsykologi är Fredric bra på att inspirera människor att komma över sina rädslor, vilket han anser är en av de största utmaningarna för en rökare som försöker sluta.  Fredric använder ofta innovativa metoder för att coacha och är angelägen om att förstå motivationen och problemen förknippade med att sluta röka.